Як накачати біцепс вдома

Як накачати біцепс вдома?

Це питання часто виникає в думках багатьох чоловіків сучасного світу. Дуже часто немає бажання відвідувати спортивний зал з різних причин. То можна накачати біцепс вдома? Звичайно можна!

Тренування.

  • Для тренування вдома найкраще підходить гантелі. Може бути одна гантель. Виконуємо підйоми гантелі або стоячи згинаючи руки або сидячи з упором ліктя в ногу. Звертаємо увагу на те, щоб лікті не хиталися, а рухи відбувалися не хаотично, а скоординовано. Не потрібна зайва розкачка і ривки. Перший етап тренувань – це підготовка м’язів до навантаження.
  • bicuhaВиконуємо 3-5 підходів по 7-9 повторів. Вагу підбираємо так, щоб десятий раз нам давався дуже складно, особливо в останніх підходах. Можна допомогти трошки собі на останньому повторенні у підході.
  • Вправи: підйом гантелі на біцепс стоячи, підйом гантелі на біцепс сидячи. Цих двох вправ ДОСТАТНЬО, щоб нагрузити біцепс. Пам’ятайте – ви не вживаєте стероїди і вам не потрібно ПЕРЕТРЕНОВУВАТИСЯ. Можна також виконати додатково декілька підходів підтягування на турніках. Більше 12 підходів сумарно на один м’яз категорично не потрібно. Новачкам слід зосередитися на числі 6-8 підходів на групу м’язів.

Відпочинок.

Повторне тренування біцепсу повинно відбутися орієнтовно не раніш ніж за 6-7 днів від попереднього. Біцепс використовується в багатьох інших вправах і це заважає його повноцінному відновленню.

Харчування.

Харчування при зайнятті спортом культуризмом повинно бути збалансоване і багате білками і вуглеводами. Потрібно їсти багато м’яса, молочних продуктів, яєць, а також продуктів, що підвищують природній рівень тестостерону.

Тестостерон.

Гормон тестотерон має андрогенну та анаболітичну дію. Він є необхідний для нормального росту м’язів. Необхідно вжити заходи по відновленню та підвищенню рівня тестостерону природними способами. Попутно отримаєте покращення якості сексуального життя, привабливі чоловічі риси та краще здоров’я.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *