55 способів підвищити рівень тестостерону (частина 2.)

Харчування, вітаміни і мінерали

15. Їжте частіше у невеликих кількостях. Під “частіше”, маємо на увазі 5-6 разів на день. Ціль: прискорити обмін речовин. Ви знаєте, що чим краще метаболізм, тим краще йде процес спалювання жиру, а значить і покращується виробництво тестостерону. Важливо, що ваш організм природнім чином збільшував виробництво тестостерону за рахунок забезпечення повільного і стабільного потоку харчування. Досягненню цієї цілі служить дробне харчування. Причому сніданок повинен бути найбільш поживним.

16. Використовуйте все, що створене природою. Не використовуйте оброблені харчові продукти і напої, котрі містять хімічні речовини і добавки. Це є основною причиною низького рівня тестостерону. Хімічні речовині і оброблені харчові продукти знищують наші гормони і провокують ожиріння, викликають відчуття тривоги і депресію. їжте не оброблені, цільні харчові продукти.

17. Їжте вуглеводи. Низьковуглеводні дієти знижують ваш рівень тестостерону, тому, що вуглеводи є основним джерелом палива в кожній клітині нашого організму. Якщо білки це цеглини для побудови тканин всього організму, то вуглеводи це будівельники.

18. Науково доведено, що корисні жири підвищують рівень тестостерону в крові. Їжте здорові жири. Їжте багато корисних жирів протягом дня. Це чудовий спосіб підвищити тестостерон і рівень статевого потягу.

Жири яких харчових продуктів корисні:

– банани, лосось, масло льону, арахісове масло, горіхи, молоко, оливкова олія, яїчні жовтки

19. Споживайте більше цинку. Корисні властивості цинку були відкриті порівняно недавно, але їх плив на організм людини виявився по справжньому  важливим. Було доведено, що він стимулює перетворення естрогену в тестостерон. Це говорить про те, що цинк відіграє важливу роль у підтриманні високого рівня тестостерону в крові. Поряд з харчовими добавками є ще і продукти багаті цією речовиною.

20. Селен – доза 200 мг. Селен приймає участь у біосинтезі тестостерону. Він здійснює пряму дію на функцію гормону і дітонародження. Цинк і селен кожному чоловіку після 40 потрібно приймати в постійному режимі. Селену дуже багато в часнику. Сперма без селену нерухома. Він включає детоксикацію чоловічих ядів у печінці, таких як бензини і все, що пов’язане з автомобілями.

21. Ще один із способів підвищити тестостерон – вживати продукти харчування багаті незамінною амінокислотою – аргініном. Недавні дослідження показали, що у чоловіків, що приймають біля двох грамів L-аргініну на день протягом двох тижнів, спостерігалося покращення вироблення тестостерону. В іншому дослідженні, де чоловіки приймали  по п’ять грамів L-аргініну на день, показали аналогічні результати.

22. М’ясо – їжа хижака. Жоден вегетаріанський продукт не дає організму холестерину – основи вироблення тестостерону. Також обміну речовин справжнього чоловіка потрібен цинк. Стейк, фарш з яловичини, беф-строганов повинні бути меню чоловіків кожний день – цим буде вирішена проблема як підвищити рівень тестостерону у чоловіків. Але м’ясо повинно бути нежирним. 2 курячі грудки чи 200 грамів консервованого тунця достатня доза тваринного білку на день.

23. Приділяти увагу дарам моря: устриці, креветки, кальмари, гребінці і краби. Здавна відомо їх вплив на чоловіче лібідо і потенцію.

25. Використовуйте оливкову олію. Вона допоможе вам підвищити рівень тестостерону. Відомий факт – оливкова олія допомагає у відновленні тканин чоловічого організму і підвищує рівень гормонів.

26. Забудьте про сою і продукти з неї. Доведено, що соя знижує рівень тестостерону. При покупках у магазинах зверніть увагу на вміст інгридієнтів у ковбасах, сардельках, сосисках і інших “м’ясних” продуктах.

27. Сіль дуже різко знижує вироблення тестостерону. Чоловіки люблять солоне через закислення організму. Справа в тому, що натрій, що входить у склад солі, знижує загальну кислотність організму. Але у натрію є одна неприємна особливість: при великій кількості споживаної солі він знижує рівень тестостерону.
28. Цукор. Якщо чоловік хоче підвищити рівень тестостерону, йому необхідно майже повністю відмовитися від вживання цукру і солі. Чоловіки в середньому, з’їдають 12 ложок цукру на день. В шипучих напоях типу Спрайту і Кока-Коли, на 1 літр напою міститься 55 ложок цукру, при тому, що 6 чайних ложок цукру – це верхня допустима межа на добу для чоловіка. Жінкам, на відміну від чоловіків, пощастило більше, вони можуть не обмежувати кількість солодкого.

29. Кофеїн. Поки він присутній в організмі, він практично повністю припиняє вироблення тестостерону і сперматозоїдів. Фактично, кофеїн потрапляючи в кров, знищує молекули тестостерону. Для чоловіка допустимо вживати не більше 1-ї чашки кави на день, причому саме натуральної кави. До речі, розчинну каву пити чоловіку категорично заборонено, так як дія цієї кави така, що тестостерон, що знаходиться в організмі чоловіка, під дією розчинної кави миттєво конвертується в естроген. Якщо ви не хочете, щоб у вас росли груди, ставали більш жіночними лице і перестали рости волосся на обличчі, не пийте розчинну каву. Чай, на відміну від кави, не діє на тестостерон і його можна пити.

30. М’ясо з гормонами. Все імпортне м’ясо (яловичина, свинина, м’ясо птиці) зараз виробляється з гормонами. Для того, щоб у великої рогатої худоби швидше збільшувалася маса і кількість жиру, їх буквально колють і кормлять гормонами. 80% гормонів, котрі дають свиням, для  того, щоб у них швидше збільшувалася кількість жиру – це жіночі гормони. Нормальне м’ясо в наш час можна знайти, напевне тільки на ринку чи у селі. Як правило немає естрогенів у баранині і рибі. Однак слід розуміти, що печінка інактивує 99.99% гормонів, що надходять з їжею і вплив не харчових гормонів не слід перебільшувати.

 Продовження…

Опубліковано у бодібілдінг, Здоров'я | Теґи: , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

2 коментарі до 55 способів підвищити рівень тестостерону (частина 2.)

  1. Пінґбек: 55 способів підвищити рівень тестостерону (частина 1.) | Здоров'я, бодібілдінг, фітнес, велосипед, харчування, інформація і технології

  2. Пінґбек: 55 ways to increase your testosterone level (part 1) | Health, bodybuilding, fitness, bicycle, nutrition, information and technology

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *