Сушка кленбутерол Балкан

Після стрімкого масонабору на курсі тестостерону енантату плюс туринабол наступив час просушитися від лишнього жирку на ПКТ. Вибір впав на препарат кленбутерол. Основним критерієм вибору була помірна ціна, та антикатаболітичний ефект. Купити кленбутерол фірми Balcan Farmaceuticals можна у тих самих продавців, що і анаболічні стероїди.clenbuterol - cena

Кленбутерол це селективний β2-адреностимулятор, що здійснює бронхолітичну та секретолітичну дію. Він збуджує β2-адренорецептори, стимулює аденилатциклазу, підвищує концентрацію в клітинах цАМФ, котрий, впливаючи на систему протеїнкінази, позбавляє міозин здатності з’єднуватися з актином і сприяє розслабленню бронхів. В великих дозах викликає тахікардію, тремор пальців рук. Кленбутерол викликає побічні ефекти тому його прийом повинен супроводжуватися прийомом додаткових препаратів. Так для профілактики гіпокаліємії (що викликає судоми м’язів) потрібно приймати препарат аспаркам по одній таблетці три рази на день після їжі. Коштує він дешево, а продається в будь-якій аптеці. β2-адренорецептори під дією кленбутеролу втрачають чутливість (фосфорилюються та десенсизуються) для уникнення цього явища використовується препарат кетотифен, котрий дозволяє також позбавитися безсоння і тремору кінцівок ввечері. Приймається в дозі 1 мг на 80-100 мкг кленбутеролу (до 2.5 таб) та по 2 мг для 120 мкг і більше (3 таб). Прийом кетотифена потрібно робити ввечері під час прийому їжі (бажано, але не обов’язково) за 1-2 години до сну. Без прийому кетотифену курс кленбутеролу стає неефективним вже через два тижні. З кетотифеном можна продовжити курс сушки до місяця і більше.

Кленбутерол окрім підвищення основного обміну і відповідно спалювання жиру має помірний антикатаболітичний ефект, який є дуже корисним під час післякурсової терапії, і дозволяє протягнути ці тижні без суттєвої втрати силових показників та м’язової маси. Принаймні протягом 3 тижнів регрес у силових майже не спостерігається. За один курс кленбутеролу за умови дотримання помірної дієти для схуднення вдалося зменшити кількість жирових тканин на 5-6 кг, що є суттєвим результатом.

Кленбутерол є ефективним також у синергізмі з анаболічними стероїдами, але слід мати на увазі, що у випадку сильної тахікардії може виникнути ефект гіпертрофії міокарду, тому слід дотримуватися помірних дозувань кленбутеролу, щоб пульс не зашкалював за 80 уд/хв в стані спокою.

Для тих, у кого значні відкладення жиру не слід сподіватися на втрату десятків кілограм за два-три тижні, для цього краще підійдуть пептидні препарати HGH Fragment 176-191(найефективніший спалювач жиру) та тироксин (Левотироксин, L-тироксин, Тетрайодтиронин, Т4) — основний гормон щитовидної залози.

Публікується зі згоди мого товариша, котрий проводить ці експерименти на собі, та дозволяє ділитися результатами в інтернеті. Сайт не пропагує використання заборонених препаратів, а лише інформує про те, що відбувалося. Перед прийомом лікарських препаратів слід пройти консультацію у лікаря на предмет протипоказань.

Опубліковано у бодібілдінг, Стероїди | Теґи: , , , , , , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *