Планшет ASUS MemoPad HD 7 ME173X обзор – попередній погляд

Asus Memo Pad HD 7 планшетКомпанія ASUS – один з іменитих виробників планшетів на ринку платформи Android.

У новій моделі семидюймового планшета ASUS Memo Pad HD 7 ME173X дуже серйозно змінено технічне оснащення. Так встановлені кращий екран з роздільною здатністю HD (1280×800) з технологією матриці IPS з щільністю пікселів 216 на дюйм. Дві камери фронтальна веб-камера 1.2 Мпікс і тильна камера на 5 мегапікселів. Нова також апаратна платформа з чотирьохядерним процесором MediaTek MT8125/8389 з робочою частотою 1.2 ГГц. В SoC вбудовано графічне 4-ядерний графічний прискорювач  PowerVR SGX544MP частотою 533 МГц. Оперативна пам’ять встановлена 1Гб, вбудована флеш-пам’ять 16 Гб (є версія і на 8 Гб, але зараз не про неї).

Окрім цих основних компонентів планшет додатково оснащений технологіями:

  • WiFi
  • Bluetooth 4.0
  • GPS
  • microSD до 32Гб
  • ОС Android 4.2

 

 

 

 

 

 

Розміри пристрою 196,8 x 120,6 x 10,8 мм;

Вага – 302 грами

Планшет оснащений акумуляторною батареєю  Li-Pol ємністю 3.7В 3950 мА-год, 15 Вт-год

Ціна пристрою на момент виходу даного попереднього огляду коливається в районі 1780 – 1900 грн.

Asus MeMO Pad HD 7 ME173X — стильний, компактний і легкий 7-д.ймовий планшет з високоякісним дисплеєм з матрицею IPS.

Краса

Планшет ASUS MeMO Pas HD 7 не тільки забезпечує яскраве повнокольорове зображення на HD IPS екрані з розширенням 1280х800 пікселів, але і має гарний глянцевий корпус, на який звернуть увагу всі оточуючі. Пристрій оснащений двома відеокамерами: 5-мегапіксельною тиловою для зйомки якісних фотографій і 1,2 мегапіксельною фронтальною для відеодзвінків. Елегантний дизайн пристрою підкреслить ваш стиль.

Програма Asus Story допоможе зберегти цікаві історії з життя в вигляді багатосторінкових фотоальбомів з текстовими підписами.

Аудіосистема
Мультимедійні можливості Asus MeMO Pas HD 7 підкреслює аудіотехнологія SonicMaster, котра поєднує в собі апаратні і програмні компоненти, направлені на підвищення якості програвання звуку. Високоякісні стереодинаміки і програмне забезпечення Maxx Audio забезпечують відмінну якість програвання аудіозаписів і звуків. Аудіодинаміки розміщені з одного боку пристрою в прорізі захищеній сіткою.

Висока швидкодія

ASUS MeMO Pas HD7 – це оснащений чотирьохядерним процесором з тактовою частотою 1.2 ГГц. Планшет забезпечує хорошу швидкодію при перегляді веб-сайтів і відео високої чіткості, в іграх. Вбудований модуль GPS навігації допоможе знайти своє положення в цьому світі і використати широкі можливості пошуку точок інтересу, закладів, розваг, туристичних об’єктів та іншого.

Мобільність
ASUS MeMO Pad HD 7 – це легкий (302 гр) і тонкий (10.8 мм) планшет, котрий легко можна взяти з собою в дорогу. Час його автономної роботи до 10 год, ним можна користуватися весь день без підзарядки. Слот для карт пам’яті microSD дає можливість збільшити об’єм внутрішньої пам’яті на 32 гігабайти.

Як тільки служба доставки довезе мій екземпляр мені буде відео та фотоогляд основних моментів роботи даного планшету. Дуже скоро.

Опубліковано у IT інформаційні технології, Українське | Теґи: , , , , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

1 коментар до Планшет ASUS MemoPad HD 7 ME173X обзор – попередній погляд

  1. Пінґбек: Asus MeMO Pad HD 7 review, обзор, огляд, розпаковка | Новини ужгородського велосипедиста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *