Смарт годинник iwownfit p1 огляд через 2 місяці використання

Сам годинник виявився досить таки непоганим. Проблема у ПО синхронізації. На фото типовий глюк ПО. Це 30 червня прогноз погоди 8 градусів і дощ. Хоча на вулиці температури до 33 градусів і сонячно. Таке. Більшу частину часу погода взагалі не синхронізується. І взагалі що за погода якщо там одна цифра.

Програма синхронізації постійно глючить і не правильно зчитує дані з годинника, чому так, я не знаю. Після очистки даних програми, активність завантажується нормально. Але все одно. Наприклад в годиннику – макс. швидкість 48 км/год. Після “обробки” через Iwownfit pro – будуть піки до 100 км/год. А на великих поїздках до 1200 км/год, що робить трекінг за допомогою годинника неточним. Хоча у самому годиннику всі дані коректні. За час користування 2 міс, якихось покращень ПО для синхронізації не відбулося. На жаль.

Годинник може бути підключений напряму до страва як пульсомір, але… і тут не все гладко

на графіку пульса ви можете помітити значні пласкі ділянки, це коли синхронізації не було, як бачите одна з ділянок зависання охопила майже 4 кілометри. А інша 3. По яку можна говорити точність вимірювання.

Точність маршруту:

Як бачите – невірно визначило першу точку маршруту(помістило мене в іншу країну) і відповідно маршрут невірний, що, хоча відстань порахована правильно. Якби було як на графіку то було би як мінімум 30 км. Були глюки коли трек поїздки був повністю непридатним. Тому як соло трекер для важливих поїздок – ні, бо ви його розламаєте від злості коли проїдете 140 км, а він вам видасть 600 з заїздом в сусідні країни. Так що так.

Плавання. Так – плавати можна, перевіряв двічі, годинник живий, плавав у прісній воді.

Отже робимо висновок – даний апарат є смарт годинником початкового рівня з присутніми значними глюками вимірювань, з іншого боку ясно, що це не девайс за 500-1000 доларів і як за свою ціну то може він багато. Тому якщо для вас головне співвідношення ціна якість – можна брати, свої функції він відпрацьовує, хоч і з нюансами.

Опубліковано у Велосипед | Теґи: , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *