DYMATYZE креатин моногідрат

По причині занять спортом вирішив поїсти трохи харчових добавок. Сьогодні я коротко розгляну креатин моногідрат. Креатин моногідрат це одна з небагатьох харчових добавок котрі реально покращують силові показники і об’єм м’язів Об’єм м’язів збільшується за рахунок води котра накопичується в м’язах при використанні креатину моногідрату. creatine_pic1Силові показники ростуть за рахунок того, що креатин бере участь у синтезі АТФ – основного короткострокового джерела енергії м’язів. Саме АТФ дозволяє розвивати максимальну силу. І саме через її швидке згоряння ми так швидко втрачаємо здатність піднімати максимальну вагу.

Спосіб застосування і дози

Раніше існувала думка, що перший тиждень необхідно приймати ударні дози по 20 грам порошку креатин моногідрату в день, однак тепер цей принцип відкинутий і рекомендується приймати по 1 ложці 5 грам вранці. В тяжкі тренувальні дні можна приймати ще одну ложку 5 грам за деякий час до тренування. Але виробник на упаковці рекомендує приймати 1 ложку 5 грамів на день. І це в принципі виправдано. Максимальний ефект від такого використання наступає десь через тиждень.

Креатин моногідрат не розчиняється у воді і тому його збовтуємо і швидко випиваємо поки не осів, на зубах може відчуватися “пісочок”, це нормально. Особливих смакових якостей чи запаху я не відзначив. Ну і звісно відзняв відео, як я його відкривав, як він повинен виглядати і як він змішується з водою.

Опубліковано у бодібілдінг, спортивне харчування | Теґи: , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *