З Новим 2013 роком шановні друзі

З Новим Роком

2012 рік був важким для України, Закарпаття, Ужгорода. Багато кроків назад у прірвубуло зроблено, політика винищення всього українського під керівництвом партії регіонів продовжує набувати нечуваного обороту. Знову в уряді українофоби Азаров і Табачник, знову кодло комуністів і регіоналів утворили більшість у парламенті, знову ряди опозиційних сил пронизані зрадниками і тушками. Але на фоні цього невдоволення українців станом справ росте і я думаю 2013 рік стане роком якихось знакових подій, знакових у плані відродження. Адже ще зовсім недавно ми були під гнітом СРСР, а 2012 рік став роком найбільшого реваншу промосковських сил.

Для Ужгорода 2012 рік став роком сміттєвого коллапсу – такої кількості сміття в ужгороді я не бачив ніколи – електорально цуе відобразилося у перемозі партії регіонів – кількість регіоно-бидла виросла і відповідно погіршився загальний рівень зубожіння, обидлювання та одибілювання населення. Мер Віктор Погорелов і його одіозна продажна міська рада провернула низку корупційних схем з деребану майна, продовжує антинародні дії зокрема продаючи Водоканал на кіпр і встановлюючи дибільні порядки руху (наприклад на Швабській).

УжНУ здався під натиском регіонала Ващука – примарні перспективи регіонального правління та террору перелякали обидлений колектив корупціонерів і вони прийняли Ващука за свого…

Сподіваюся 2013 рік не приноситиме таких поганих новин як 2012-й. А ще сьогодні 104 річниця з дня народження Степана Бандери, справжнього героя української нації. Слава Україні – Героям Слава!

Опубліковано у Новини, Українське | Теґи: , , , , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *