Ужгород, що за люди тут живуть. Роздуми….

Кожного дня коли виходиш з дому дивуєшся диву які отот люди в тому Ужгороді. Оті всі гори сміття по дворах, вздовж доріг викинуті кульки із сміттям. Оті бузладно припарковані машини, що чадять під вікнами. Отой увесь безлад і анархія у галузі розміщення реклами, будівництва, управлінням. Ота відсутність води, нормальних умов до проживання. Відсутність реальної боротьби із злочинністю. Всесилля рейдерів, чиновників, суддів, міліціонерів. Ота недолуга обласна та міська влада. За що ми люди уже десятки років незалежності боремося то щодня лише гірше стає. Правду говорять – які люди така і влада. І ніхто не задумується коли кидає недопалок чи папірець. Без тотальної боротьби із власним наплювательсим відношенням до свого міста де ти живеш, до своїх сусідв, до усього немає майбутнього ані Україна ані Ужгород.
Оте приниження нашої мови, культури і усього що ідентифікувало український народ століттями усе нищиться. Бульдозер русифікації працює ще сильніше ніж то було за часів союзу. Сепаратизм підтримується усілякими силами злочиних режимів. Чим далі тим гірше видно оте світло в кінці тунелю. Отой поїзд під назвою Україна летить у прірву тих шахт донецьких і тих виродків котрі голосували за ту партію.
Як може кожен змінити своє ставлення до усього цього. Почати змінювати себе. Адже ми самі покищо обираємо собі правителів і вже скоро нові вибори президента України. І наше майбутнє залежить тільки від нас. Не дайте гречкоїдам, запроданцям, яничарам і злочинцям вершити вашу долю.

Опубліковано у Новини, Українське | Теґи: , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *