Роздуми про бидло.

Неодноразово стикаюся у своєму житті із різноманітним Закарпатсько-Ужгородським бидлом. Навіть хотів би його класифікувати. Отже ужгородське та й Закарпатське бидло поділяється на декілька видів:
гопота – особи чоловічої та жіночої статі, низької культури та освіти міського походження – їх ідеалами є вулиця, наркотики, алкоголь і т.п. Збираються в групи в міських дворах, розпивають спиртні напої, вживають наркотики. Засмічують все навколо себе. Часто є представниками кримінального світу. Проявляють агресію до оточення коли в групі таких самих. Здебільшого вже русифіковані в залежності від тривалості перебування в аналогічному отченні.
бики – переважно чоловічої статі, переважно неосвічені здебільшого вихідці з села – у своєму житті характеризуються повною відсутністю культури, наглістю, розкидають навколо себе сміття, усім своїм виглядом провокують до себе відношення – я бик – дай мені межи роги, паркуються абияк і так далі. На зауваження чому розкидають сміття завжди відповідають, що тут прибирають і немає смітників (навіть якщо такі є в 10 метрах). Агресивні, зверхньо ставляться до оточення. Прагнуть потрапити на службу в міліцію, ДАЇ та до інших “кормушок”.
алігатори – особи низької культури, неосвічені, переважно постійно залиті, неохайні і смердючі – характеризуються тим, що розкидають навколо себе сміття, кульки з дому викидають з вікон, плюють постійно і так далі. Усе життя зводиться до розпивання алкогольних напоїв. Не виявляють значних проявів агресії, лякливі та покірні в своїй більшості.
бики сільські – те саме, що бики тільки проживають в селах і вирізняються ще більшою хамською поведінкою, почуттям власної “непереможності” (особливо у “рідному” селі).
алігатори сільські – спиті особи без культури та освіти, інколи зайняті на роботах типу лісоруб, пастух, копач траншей, вантажник і т.д. Вирізняються тим що загажують все навколо себе. Підпорядковуються здебільшого сільським бикам яких “поважають” і бояться.

Усі вище перелічені категорії населення надзвичайно чисельні в Україні і являються великою проблемою для українського суспільства. Легко стають продажним, корумпованими. Бажаючи приховати свої сільське походження “русифікуються” та їх інтереси, манери та купа таких самих родичів видають їх.

Дана стаття не претендує на повну класифікацію.

Опубліковано у Новини | Теґи: , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *