Продовжуємо публікувати покращення від регіонала Віктора Погорелова – мера Ужгорода

Регіонали перемогли на виборах. Закріпилися у всіх гілках влади. Продовжують реформувати комунальну сферу. Наприклад в Ужгороді вперше за останні 20 років сталася хронічна проблема з вивезенням сміття. Ну ніяк і ніхто не може вивезти з Ужгорода сміття. Гори біля кожного контейнерного майданчика -це таке покращенні від партії регіонів і її далеко не останнього члена регіанала Віктора Погорелова. Оце Вам Європейський вибір від партії регіонів. І Єврожопейської фірми AVE Ужгород, яка вже з першого дня доказала свою неспроможність вивезти сміття.

Біографічна довідка:
Погорелов Віктор – мер Ужгорода два рази вже. Жодних дій по реальному покращенню життя Ужгорода і мешканців не зробив. Активний учасник корупції, кримінально-олігархічно-офшорної приватизації, дерибану. Знищує планомірно комунальну сферу – розграбовано за його керівництва усі комунальні котельні. У ЖРЕРах на посадах сидять виключно корупціонери які нічого не роблять, а лише доводять життя людей до пекла – стан комунікацій, будинків, послуг щороку стає гіршим.

Ужгород потопає у сотнях тонн сміття. Ніхто не бореться із бомжами які розкидають вміст контейнерів у радіусі 300-400 метрів навколо майданчиків. Усе це із сміття попадає в стоки, а звідти через диряві труби у воду.

Останній хіт від Погорелова – активне лобіювання продажу стратегічного підприємства Водоканал кіпрській офшорній компанії. Яка перекриє воду мешканцям Ужгорода – будьте певні це дуже гарний крок до покращення життя.

Опубліковано у Новини, Українське | Теґи: , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *